hopptävling imorgon.

Hejsan..
Hopptävling imorgon på klubben. Bara en klubbis men jag och mossan ska iallfall försöka ta oss runt 80 och kanske 90 :) vi får se. Det är så trångt i ridhuset och så men vi får se hur hon är i första klassen:)

Idag har jag och mossan iaf vart ute och TOK galloperat. Skit härligt i solen och mossan är alltid på hugget och hon skulle kunna galloperat samma runda en gång till, ingen tvekan!

Har skickat in talang och får svar om 4 dagar om vi kommer med. Ska bli riktigt spännande och se om man får någon chans. Sen är det bara Tysklands resan som står på spel men jag vill verkligen följa med i år igen så vi får se om det blir nått i år. Kan ju bara hoppas!!

Ha det bra .. Trevlig helg!
Amanda och Mossi


3a i Allsvenska Dressyr!

WIHO. Målet om att bli placerade i Allsvenska dressyr gick i uppfyllese! Eftersom tävlingen igentligen skulle gått på Sandö vart det bara en klass i Botkyrka. Trodde dock att Mossan skulle vara på tårna där inne men hon var cool lugn. Gud så glad jag vart då. Var min första La.1 ute i allsvenskan och red på 61,930 % var dock bättre betalt än vad jag trodde om min första La. Men hon var verkligen super fin även fast hon spang igenom skritten :D !

Det var dock sista tävlingen för det här året. Riktigt tråkigt!!

Träningen för Fia igår gick super duper bra. Var riktigt fin men väldigt het på gröten men det är lite roligt! Vart både galoppbommar och serpentiner och lite allt möjligt! Så idag får mossan skritta lite och bara ta det lugnt. Det var dock ett tag sen mossan fick vila lite så nu är det dax. 



Sirpa Clara Jag Rebecca och isabell
Kramkram 

Talang 2010

Talang Stockholm 2010.
Snart är det dax att skicka in ansökan till talang 2010. Ska bli skitkul och se om man ens kommer med. Men för mig gör det iget om jag inte kommer med utan jag gör det bara för en roligt grej!


Till baka.

Hej.
Nu har jag funderat på att börja blogga om mig och mossan igen. Orkar inte berätta alla händelser under 2009 men jag ska föröska att förklara om vad som har pågått sen sist jag skrev.
Har börjat satsa mer nu på mig och mossan och har nya mål för 2010! Just nu rider vi Dressyr allsvenskan div. II. Dom båda sista klubb dressyrerna har jag ridigt LA.1 med 64% och har också tagit hem segern så nu ser jag till att också ta segern i KM i Dressyr som junior 2010, som är ett mål.
Sen är det hoppningen som vi jobbar på. Det går bara bättre och bättre. Har inte startat någon hopptävling på jätte länge men träningarna går bara bättre och bättre så första hopptävlingen 2010 blir på södertälje och blir då också mitt första kval mot P90.
P90 är nått som jag ska sattsa på 2010 och tror det inte kommer bli något problem alls. Red min sista P90 med 42 straff som var i Augusti så nu vet man att det börjar bli på bättringsväg. 

Lite nutid då;)
Allsvenska Final div II imorgon. Skit taggad och det ska bli skitkul att se hur det går. Tränade för en dressyrdomare herrom dagen och fick en massa tips om hur domarna ser på en så det var riktigt roligt. 

Ska snart ner till stallet iaf och mossan ska bli rakad idag för ANDRA gången och sen ska jag rida lite så hon är fräsch imorogn och sen blir det lite packa inför morgon dagen :) 




kam.


 


RSS 2.0