bilder !

Wiho, nu kommer lite försenade bilder från Södertälje och sen en liten uppdatering från dagens tävlings träning.









Ja det var de bilderna som togs. Dock inge inne på banan då det inte fanns någon fotograf men iaf. Men nu idag har jag och mossan vart och debuterat 1m. Gick super bra så det är nog det jag ska hålla mig till. Hade en hel del fel men hon var super duktig. Lite fjantig imellan åt också så det är så det är :) Nu blir det inge mer tävlingar innan vi ska till Tyskland. Blir nog kanske en LA dressyr innan kanske men vi får se.

HA en trevlig alla ♥ dag. Snart kommer det upp en ny design i bloggen också :)


Taggad till 100 båda två!

Gud vad jag är taggad till årets första tävling för mig. Ska bli så roligt. Tror både jag och Mossan är taggade till 100. Så idag blir det lite finslip. Mossan ska få lite skönhets behandling idag. Hon är inte den renaste kan jag påstå. Men så är det när man har ett vitt munimtroll. Ska både rycka man och tvätta lite. Sen är det lite packning som står på schemat. :)

Reslutat kommer jag in med imorgon kväll :)




Fia hoppträning

Igår var det Hoppträning för Fia i Jursta ridhus. Mossan var jätte fin hela tiden och Fia gjorde samma övning som vi red på Piia kursen. Hoppade sedan lite andra hinder och mossan var jätte fin. Hoppade runt 1 m. Men man vill ju alltid hoppa högre. Mossan fick lite problem över ett räcke. Hon tappar bakbenen och sen så hoppar hon som en kråka över det men det är så det är. Får öva mer på det sen närsta vecka. Tänke rida för Marika då ist. Idag ska mossan klättre med systern och imorgon ska vi ut och springa på travbanan. Tror det kommer gå fort.




Kram Amanda


RSS 2.0