Baståsen!

Hejsan!
Nu har jag inte skrivit på ett tag men det har flytigt på som en vals på roser för oss båda!

Tränat för fullt för tränare i hopp, dressyr och terräng!

Nu idag, lördag har jag vart iväg i Baståsen och gick väldigt bra!
Jag är iaf jätte nöjd.
Dressyren fick jätte bra. lite okonsentrerad vart hon ibland men vi red ihop 48 Straff.
Hoppningen gick väldigt bra den med med tanke på vad som har hänt tidigare men rev dock ett hinder men det gjorde inget alls för min del!
Sedan var det dax för terrängen som var rätt maxad och var mycket kombinationer som alltid är roligt så man får tänka till lite som jag alltid gillar!
Gick som en dans den med med red 6 sek för fort om jag mins rätt så slutade på en 3e plats så vi fick med oss rosett, planket och hederspris. 

Så nu denna vecka som är kvar blir det ingen träning. Ska försöka rida lite allt möjligt innan Mossan får sin semester som kommer hålla i ca. 1,5 - 2 veckor.

Sen är det lite tävlingar på G. Som :

Årsta runsten Fälttävlan P-80 

Åkerbo  Fälttävlan P-80

Hemma Hoppning LD-LC (80 & 90)

Dagstorp Lag SM

Ev. Botkyrka P-90 
 
Ev. Stockholms ryttarstadio fälttävlan DM


Sen är det vinter och träningar och vila och en stor planering inför nästa år 2010!

Massa bilder!

Tranemo


           

Tyskland

                   

  

Det var alla bilder jag hade en så länge på min data. Visa Dressyrbilder kom inte upp (?) Fråga mig inte vrf dom inte gjorde det men jag ska försöka kolla vad det var för fel.


(Klicka på bilderna för att förstora dom)
Hoppas det var nått att se på iaf



Sen lite övrig information. Jag är tillbaka till ridandet :)Jätte kul. Red för första gången i går och det känndes jätte bra. Ska träna imorgon för fia och idag ska jag också rida!

Två helger kvar tills det är Baståsens Fälttävlan. Ska bli jätte kul det med. Sen är det nog upplands Wäsby som har fälttävlan på Runsten och Lag SM också och det är vell ett tantal fler fälttävlan kvar bara jag håller mig hel!

Sen har Mossan blivit jätte fin i kroppen hela hon. Massören som vi har ute en gång i månaden sa att hon har blivit mjukare och rundare i musklerna så det är jätte kul att höra.

Kram Amanda och Mossan


FÖRLÅT!

Nu är det så att jag har gått och skadat mig så jag har ingen ork till att lägga en massa tid på Mossans blogg eftersom tabletterna är så pass starka och man blir så trött :I
Så det blir lite ta det lugnt för mossi och ska försöka sitta upp nästa vecka och där med så ska jag fixa bloggen och lägga upp alla Tycklands bilder.
Har hittat alla bilder som jag ville ha så nu är jag extra gald också! Men bara så ni vet så blir det inte uppdateriing på ett tag...



Kram Amanda och Mossan!

RSS 2.0