Mot Lag - SM

Hej!
Nu är allt packat och nästan klart! Eftersom jag åker till skolan imorgon bitti får syster rida och bada och det så nu är ansvaret på henne. Så allt blir bra. Så om nått är fel kan jag skylla på henne ;) Nejdå men nästan ;)
Hopptränade lite idag. Vart inte så mycket men bara en liten check att allt är bra nu innan vi åker neråt..

Eftersom Datan är med ska jag försöka uppdatera med resultat och bilder.


Ha en trevlig helg så hörs och ses vi sen!




Kram Amanda och Mossan!

Nu ligger vi i !

Halloj alle sammans!

hur är det med er ?

Jag och Mossan tränar och står i för fullt just nu! Hon la på sig lite hull efter 10 dagars vila med lite gräs men det är på bättringsväg nu. Tävlingen på Runsten gick jätte bra. Pga att det var stil tävling med det hära tyska sättet hamnade jag strakts efter placeringen men jag var super nöjd ändå.
Helgen efter tävlingen på Runsten var jag på Kurs på Runsten för Helena Johansson och det var super kul. Var väldigt nyttigt, för hon tar allt i som en saga. Att allt har med ryttarens balans att göra och att lära hästen efter sin balans och att hästen ska veta vad den ska göra när jag bara med små små hjälper kanske kramar i tyglen så ska hon vara tillbaka i ett normalt tempo. Svårt att förklara för mig bara så här men ni flesta förstår nog!  Sånna saker är Helena jätte duktig på och framför allt Mossan. Det är hennes grej att använda små små hjälper på och väldigt nyttigt för mig med att lära mig att använda mig av just det på henne.
 Hopptränat har jag också gjort väldigt mycket nu dom sista veckorna och bitarna börjar falla på plats och det känns skönt nu inför hopptävlingen nu på Söndag.

Övrigt är det full action med träningar nu in för SM. Mossan blir bara bättre och bättre i kroppen så det är jätte kul!

Idag kommer även Massören tillbaka. Hon burkar vara hos oss mins en gång i månaden hos oss men nu när mossan har vilat och det så har hon inte vart ute till oss så det ska bli jätte roligt och höra vad hon sänger om mossan idag !

Jag ska också börja göra en ny Design om Mossan och om ni har några bilder på mig och mossan från någon träning eller så är det bara att skicka till mig på : [email protected]




Donna Fanny och Mossan på bild. Alla älsklingar på samma bild !

kram Amanda och Mossan!





RSS 2.0